Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság - Betörésvédelem képes leírás - Biztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonság - Betörésvédelem - Biztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Biztonság - Betörésvédelem
Keresés
Találatok száma - 81 db
0-24 riasztó szerelő

0-24 riasztó szerelő

Riasztó szerelés, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamera rendszer, kapunyitók, ablaküveg fóliázás) telepítése, szerelése, karbantartása, felújítása, cseréje!Budapest egész területén, pest megye egyes részein.Éjjel-nappal állunk rendelkkezésére, non-stop dolgozunk, 0-24.Távfelügyeleti rendszerekre való rákötést is vállalunk.Ne feledje, inkább egy betörés előtt építse ki riasztó vagy tűzvédelmi rendszerét!Nézze meg weboldalunkonkat.

0-24 Zárszervíz

0-24 Zárszervíz

Csapatom - a Zárszerviz - éjjel-nappal 'nyitva' van, mint a honlapunk:Telefonvégen vagyunk, és amikor Önnek szüksége van ránk, rendelkezésére állunk.Nem, nem is állunk, megyünk, és nyitunk (hogy bemehessen), vagy zárunk (hogy az értékei biztonságban lehessenek).Innen a jelmondatunk:Nyitunk és zárunk rendelkezésére.1991 óta foglalkozunk zárszereléssel Budapest területén.A hét minden napján, a nap 24 órájában szolgáljuk az Önök biztonságát.

1001mester

1001mester

Kizáródott? Elveszett, eltört a kulcsa vagy egy rosszakaró betömte a zárat? Lehet, hogy betörést kíséreltek meg és szeretné megerősíteni a nyílászárókat? Jó helyen jár, mi segíthetünk Önnek!Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle lakatos munkát - legyen az otthon, irodában vagy telken, nyaralóban, hétvégi házban! Számunkra az Önök biztonsága a legfontosabb!Tevékenységünk:Zárszerelés, ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere, hevederzárak, biztonsági zárak, speciális zárak, zárbetétek, biztonsági pajzsok, biztonsági ajtók, biztonsági rácsok, postaláda rendszerek, lakatosmunkák, asztalosmunkák, erkély ajtózárjavítás, lakótelepi nyílászáró szerkezetek cseréje, mechanikus biztonságtechnika, kovácsoltvas termékek.

Ablakjavítás

Ablakjavítás

Műanyag ablak és bejárati ajtó javítás, betörés utáni helyreállítás. Cégünk bármilyen márkájú műanyag nyílászárók és redőnyök betörés utáni helyreállítását, javítását vállalja gyors határidővel Budapesten és 50 km-es körzetén belül. Nyolc éves szakmai tapasztalattal várjuk ügyfeleink jelentkezését honlapunkon keresztül.

Absus Hungária

Absus Hungária

Az alapító filozófiája a következő:Az embereknek a biztonság megnyugtató érzését nyújtani.Egy alapgondolat, amely az elkövetkező generációk számára is irányt mutatott. A tradicionális lakatgyártástól kezdve meghatározó biztonságtechnikai termékek gyártójává válni.Ma a keresztény alapokon nyugvó családi vállalkozást a harmadik, illetve negyedik generáció irányítja, és világszerte ABUS márkanévvel értékesíti a mechanikai és elektronikai biztonságtechnikai termékeket.

Ajtó- Union

Ajtó- Union

Szakembereink 16 éve foglalkoznak biztonságtechnikával. Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére. 1-1,5 órán belül kiszállunk Budapest területén belül. 2-3 órán belül kiszállunk Pest megye területén belül. Előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén vállalunk megbízást. Az általunk forgalmazott termékek a MABISZ és a Rendőrség által bevizsgált, ajánlott és minősített termékek.

Aktívablak

Aktívablak

Az Aktív Ablak műanyag nyílászárók, ablak, fa nyílászárók, biztonsági ajtók, és árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Nyílászáróink melyeket diszkont áron kínálunk német Aluplast, német Deceunick és angol Spectus csúcsminőségű profillal készülnek, melyek a hang és hőszigeteléssel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is eleget tesznek. Továbbá feladataink közé tartozik a precízen kidolgozott díjmentes árajánlat készítése, a gyártást megelőző díjtalan helyszíni méretfelvétel és szaktanácsadás, megrendelés alapján a késztermék helyszínre szállítása, beépítésével. Szakembereink készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Alfa biztonsági ajtók

Alfa biztonsági ajtók

A honlapon található cég biztonsági bejárati ajtók gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Minden ajtónk Cisa dupla tollas központi trezorzár rendszerrel rendelkezik, s minden ajtónkra egy év teljeskörű garanciát vállalunk. A biztonság mellett a megjelenésre is hangsúlyt fektetünk, megrendelőink 20 féle ajtóborításból választhatnak.

Andre's

Andre's

Az Andre's Amerikai - Magyar Fémtömegcikkipari Kft. családi vállalkozás, mely 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy jó minőségű acél szerkezetű bejárati biztonsági ajtókat gyártson. Az ajtó az ORFK és a MABISZ által minősített és ajánlott!

Hirdetés
Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését. Cégünk a Skyfol üvegfóliák hivatalos Fejér megyei képviselete. Tevékenységi körünk: autóüveg-fóliázás, színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra, épületüveg-fóliázás, hő- és fényvédő fóliák ,betörésvédelmi fóliák , kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák , Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés.

Azur Avis

Azur Avis

Elődeink is nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra. Igaz akkoriban a kard és a pajzs volt a leghatékonyabb eszköz. Ma a hatékonyságot, innovatív megoldásokat a GE Security elektronikus védelmi és a SANYO IP CCTV rendszereivel biztosítjuk intézménye, vállalata vagy otthona számára.

Balassa Üvegfólia

Balassa Üvegfólia

"Az üvegfóliáról" menüpont általános tájékoztatást nyújt az üvegfólia által nyújtott előnyökről. Az "Autó fólia" és "Épület fólia" menüpontok elkülönítve mutatják be az autók és épületek üvegfelületeinek fóliázásában rejlő lehetőségeket. Az "Autó fólia" menüpont alatt kaptak helyet az UV lakk, és üveggravírozás nyújtotta előnyök. "A "Referenciák" menüpont alatt számos fotót talál eddigi munkáinkról, kérjük tekintse meg őket. Az "Autó stílusok" menüpont alatt megtekintheti hogy is fest egy adott fóliatípus az autón.

Betörésvédelem

Betörésvédelem

1987-ben alakultunk meg Mercurius néven, majd későbbi termékeinket 'Prezidium' néven jegyeztettük be. A kezdeti időszakban elsősorban saját tervezésű és gyártású, MABISZ minősített hevederzárunk telepítésével és forgalmazásával foglalkoztunk, később egyre inkább bővítettük a palettánkat, s mára a mechanikai betörésvédelem jelentős részét lefedjük.

Betörésvédelem II.

Betörésvédelem II.

Ha lakását Nívó biztonsági ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan nem enged be senkit lakásába, akit Ön kívül szeretne tudni.Tudta Ön, hogy Magyarországon a lakásbetörések csaknem 95%-a a bejárati ajtó nem megfelelő szerkezeti kialakítása miatt következik be? Itt jutnak be a betörők a lakásba, ami ráadásul az esetek többségében az ajtó vagy a zár rongálásával jár együtt. A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy heveder záras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szüksége Önnek is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra!

Biztonságban

Biztonságban

A betörések nagy részét a délelőtti órákban és éjszaka követik el. A védekezés legmegfelelőbb módja a mechanikai (zárak, rácsok) és elektronikus (riasztók) védelem együttes kialakítása.Az idős emberek idejük nagy részét otthon töltik, így őket ez a bűncselekmény leginkább akkor fenyegeti, ha hosszabb időre elutaznak. Erre az időszakra célszerű az említett technikák mellett más módszerekkel is biztosítani a fokozott védelmet.A postaládákban felgyülemlett reklámújságok, szórólapok jelzésként szolgálnak a betörők számára, ezért tanácsos megkérni egy megbízható szomszédot, ismerőst, hogy naponta ürítse a postaládát.Szintén ajánlott, ha naponta - főként az esti órákban - egy ismerős elmegy a lakásba, szellőztet, felkapcsolja a villanyokat, ezzel is jelezve, hogy a lakás nem üres. Ha van rá lehetőség, szereltessenek fel időzített kapcsolót, ami az előre beprogramozott időpontokban felkapcsolja a villanyt, bekapcsolja a televíziót, rádiót azt a látszatot keltve, hogy a lakók otthon tartózkodnak.Ha van üzenetrögzítő, ne mondják rá, hogy elutaznak.

Biztonsági ajtók - PRS Vagyonvédelem

Biztonsági ajtók - PRS Vagyonvédelem

Acélrácsos biztonsági bejárati ajtók, széles választékban, a PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft. kínálatában. Az ajtókat nem lehet feltörni és akár átlövésgátlóval is lehet rendelni őket, a maximális biztonság érdekében. Az ajtókhoz való biztonsági zárakból is széles választékot kínálnak a vásárlók számára. A zárak azonosítják a tulajdonos kulcsát és fel vannak készítve a roncsolásos műveletek ellen is. A termékeket kedvező áron meg lehet vásárolni. Cégük a III. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Biztonsági Fólia

Biztonsági Fólia

Vállalkozásunk alapításának célja, hogy elérhető közelségbe hozzuk Ön számára a biztonságot és a kényelem érzését, legyen szó akár az otthonról, akár az üzletről.Megbízhatóság, minőség és kedvező ár.Ezeket kínálja csapatunk, amit a közel egy évtizedes, autófóliázás és épületfóliázás terén szerzett tapasztalat igazol.Modern technikával és fiatalos dinamizmussal felvértezve sikeresen állunk helyt a kor követelményeivel és kihívásaival szemben.Kívánjuk, hogy a mi sikereinkből Ön is profitálhasson!

Tuti menü