Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság - Biztonsági cégek képes leírás - Biztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonság - Biztonsági cégek - Biztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Biztonság - Biztonsági cégek
Keresés
Találatok száma - 39 db
Ady System Kft.

Ady System Kft.

Cégünk, az Ady System Kft. 1991 óta szolgálja ki biztonságtechnikai eszközökkel ügyfeleit. Fő profilunk a biztonsági rácsok teljes körű tervezése, gyártása és beépítése, elsősorban üzlethelyiségek számára. Az évek folyamán számos nagy cég számára készítettünk elektromechanikus rácsrendszereket, teljes megelégedettséggel. Rácsaink teljes lezárást biztosítanak, tökéletes elszigeteltséget jelentve. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért, termékeinkért, referenciáinkért és elérhetőségeinkért!

AGIS Fire&Security Kft.

AGIS Fire&Security Kft.

Az AGIS Fire&ecurity Kft 1992 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. Az 500 legnagyobb világcég és a vezető európai kiskereskedelmi cégek 90%-a döntött az AGIS elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai berendezései, szolgáltatásai által nyújtott védelem mellett. A 6 európai országban történő képviseletével az AGIS vezető szerepet tölt be az elektronikus tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, telepítése és szervizelése területén, mind a magán-, mind az üzleti, ipari és állami szektorban. A Tyco Fire &Security disztribútoraként az AGIS technológiailag a legkorszerűbb biztonsági megoldásokkal tud szolgálni még a legkomplexebb biztonsági igények kielégítéséhez is. Olyan megoldásokat kínálunk, mellyel megvédheti épületeit és üzletét, vállalkozását a legkisebb üzletektől kezdve a legnagyobb bevásárlóközpontokig; a műhelyektől kezdve az autógyárakig; a föld alatt elhúzódó mélygarázsoktól kezdve a legmagasabb irodaházakig. Vállalatunk rendszerei védik világszerte hotelek, gyárak, bankok és repterek százait. A rengeteg tapasztalat és felhalmozott szakmai tudás az Ön rendelkezésére áll!

Alarm Electronic Service

Alarm Electronic Service

Cégünk egy elektronikus vagyonvédelmi rendszereket telepítő Vagyonvédelmi Társaság, dél-Budapest területén.Specialitásunk a magas megbízhatóságú behatolásjelző rendszerek telepítése, mind az üzleti vonatkozású területek (ipari, kereskedelmi telephelyek, raktárak, irodai helyiségek, épületek), mind a lakások, családi házak területén Budapesten, illetve Pest megyében. Az Alarm Electronic Service Kft. 1994 óta foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével. A telepített rendszerek megfelelnek a MSZ-IEC előírásainak, a MABISZ ajánlásainak, valamint műszaki szempontból alkalmasak a BRFK-n működő rendőrségi, illetve más egyéb figyelőközponthoz történő csatlakoztatásra. Munkánkra 1 év garanciát adunk. A telepített rendszerek működési biztonságát tovább növeli 24 órás műszaki ügyeletünk.

Alarm Zóna

Alarm Zóna

Az eladótérben témakörönként csoportosítva találhatók a termékek. Természetesen az általunk forgalmazott mintegy 1500 termék nem fér el az üzletben, így csak a napi szinten forgalmazott termékeket tartjuk raktáron.A rendszer az általunk telepített vagy már működő behatolásjelzőkhöz csatlakoztatható, lehet telefonos, rádiós GSM vagy GPRS alapú. A távfelügyeleti rendszer a következő szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek: behatolás jelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, egészségügyi jelzés, zónakövetés, kényszer kikapcsolás jelzése, szabotázsjelzés, állapotjelzés, teszt.

Alarmtechnika

Alarmtechnika

Az Alarmtechnika 1990-ben alakult 10 eFt készpénz tőkével, mellékfoglalkozású GMK-ként. A 100 %- os magyar tulajdonban lévő, kezdetben kizárólag elektronikus, behatolást jelző rendszerek telepítését végző vállalkozás 1992-ben korlátolt felelősségű társasággá, majd 1998-ban részvénytársasággá alakult, tevékenységi köre mára lefedi az elektronikus biztonságtechnika egészét.

Anteus

Anteus

A beléptetés és rendszerszervezés területén nyújtunk komplex, minőségi szolgáltatást. Cégünk fennállása óta beléptető rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásaink teljes körűek, a legegyszerűbb beléptető rendszertől a rendezvényi jegyértékesítő és jegyellenőrző rendszereken keresztül az összetett vállalati beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszereken át, a beléptetéshez szükséges biztonságtechnikai eszközökig kínálunk minden igényt kielégítő megoldásokat.

Béni Sec

Béni Sec

Tegye meg Ön is az első lépést gyermeke, szerettei, otthona, üzlete vagy irodája nagyobb biztonságáért.Tekintse meg termékeink közt az egyedülálló GSM / GPS / SOS mobiltelefonokat.SOS gombjának lenyomásával azonnal elküldi a telefon helyzetét az előre beállított telefonszámra.A magyarországi mobiltelefon szolgáltatók csak cégeknek biztosították a GSM cella alapú nyomkövetést. Mi megnyitjuk ezt a lehetőséget a magánszemélyeknek is, megfűszerezve azzal, hogy sokkal pontosabb koordinátákat produkálunk. A mobiltelefon helyzete utca szintű pontossággal internetes térképen, vagy GSM modullal rendelkező PDA-n online nyomon követhető. Nincs havidíj.Legújabb termékünk: - Riasztóval ellátott kártya a zsebtolvajok ellen.

Biatorbágy Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Bt.

Biatorbágy Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Bt.

A Biatorbágy Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Szolgáltató Bt. 2001-ben alakult, azóta folyamatosan, egyre bővülő ügyfélkörrel működik. Referenciáink a weboldalon megtekinthetők. Fő profilunk a riasztórendszerek- valamint tűzjelző rendszerek felügyelete, a beérkező jelzések helyszíni ellenőrzésével, a megadott személyek értesítésével. Igény szerint kamerarendszerek figyelése. Betörésjelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, áramfigyelés, szabotázsjelzés, orvosi segítségkérés a megadott személyek értesítésével. Távfelügyeleti szolgáltatás (havi 3 térítésmentes kiszállással) magánszemélyeknek és cégeknek Országos Katasztrófavédelmi Központhoz bejelentett tűzjelző rendszerek felügyelete Kamerarendszerek figyelése egyedi elbírálás alapján.

Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam

Szeretne rövid időn belül, jól fizető állást találni? Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében. Amellett, hogy piacképes, tudást adunk át leendő hallgatóink számára. Ügyelünk arra is, hogy mindezek költségét az Önök pénztárcájához igazodva, kedvezményes áron kínáljuk.

Hirdetés
Biztonsági szolgálat igénylése

Biztonsági szolgálat igénylése

Biztonsági szolgálat igényléséhez vegye fel a kapcsolatot a SecuriRent-el. Több éves gyakorlatuknak és hozzáértő szakembereiknek köszönhető, hogy bármi fajta biztonsági szolgálattal kapcsolatos munkát elvállalnak. Az érdeklődőnek ehhez nem kell egyebet cselekednie, mint hogy felkeresi a Vagyonvédelmi Kft.-t telefonon vagy elektronikus úton. A biztonsági szolgálat több alfajtája is hatásos tud lenni. Ilyen például a klasszikus recepciós szolgálat. Illetve a járőrszolgálat. Ezek nem kis rutint igénylő melók, szóval a biztonsági szolgálatot semmikor nem szabad elhanyagolni ! Ha szeretne más infókat is megtudni a biztonsági szolgálatról, katt a honlapra.

Biztonságtechnikai cégek gyűjteménye - Business Homeland Kft.

Biztonságtechnikai cégek gyűjteménye - Business Homeland Kft.

Célunk, hogy aki nálunk keres, találjon is! Éppen ezért szakértőinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen adatbázis szolgáltatásunkkal. Ezt az oldalt kizárólag hazánkban bejegyzett cégek, vállalkozások keresésére és céginformáció szolgáltatásra fejlesztettünk ki, melyben akár cégnév vagy cím ismerete nélkül is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb terméket és tevékenységet. Tegye színesebbé, személyesebbé cége arculatát, közzétéve aktuális ajánlatait, akcióit, szolgáltatásait.

BROSS Security

BROSS Security

Néhány érvvel szeretnénk segíteni Önt döntésének meghozatalában:Miért pont a BROSS?Azért, mert 20 éve a magyar vagyonvédelmi piac meghatározó vállalata;pénzügyileg stabil: likviditási helyzete kiegyensúlyozott, munkavállalóit és alvállalkozóit mindig időben kifizeti; fiatal, dinamikus, szakmailag magasan kvalifikált csapat irányítja; komplex szolgáltatást nyújt;kiválasztási és oktatási rendszere magas színvonalú, szükség esetén speciális;ellenőrzési rendszere a cégtől független, alapos és elfogulatlan; minőségpolitikája szervesen igazodik a társadalom elvárásaihoz; 400 millió forint értékű felelősségbiztosítással rendelkezik; rugalmas, a megbízó igényei szerint alakítja ki a munkafolyamatokat; folyamatosan fejlődik, figyelemmel kíséri a nemzetközi és hazai trendeket;tulajdonosi szemléletű, proaktívan figyelemmel kíséri a megbízó minden biztonsághoz fűződő érdekét;a vagyonvédelem területén csúcstechnológiát képes tervezni, telepíteni és alkalmazni;rendkívül széles kapcsolati tőkével rendelkezik, segít partnereinek a megfelelő szállító, vagy szolgáltató kiválasztásában;diszkrét, minden körülmények között megvédi a megbízó üzleti titkait.

Digisec

Digisec

A cégünk 2000 óta végzi különböző biztonságtechnikai, vagyonvédelmi, épületvillamossági valamint kezelőinformatikai rendszerek, többek között riasztó, kaputelefon, tűzjelző és oltóberendezések, beléptető és videó megfigyelő rendszerek tervezését, kivitelezését. Tevékenységi körünk kiterjed továbbá a már meglévő rendszerek karbantartására, felülvizsgálatára és szervizelésére. Emellett páncélszekrényekkel, fontos dokumentumok, értékek, adatok és adathordozók lopás és tűz elleni védelmével is foglalkozunk. Költséghatékony, teljes körű megoldást nyújtunk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni megrendelőink számára.

DRACO

DRACO

Cégünk vezetése több éves rendvédelmi szervnél végzett szakmai gyakorlat, valamint személy és vagyonvédelmi tevékenységben szerzett szakmai tapasztalatai megszerzését követően döntött a magánnyomozás, vagyonvédelem és rendészeti tevékenység privát szférában történő végzése mellett. Nem titkolt célunk, hogy a több éves tapasztalatok birtokában az Önök elvárásainak és igényeinek mind szakmailag, mind pedig emberileg tökéletesen megfelelve nyújtsunk olyan szolgáltatást, mely elsősorban a magánszemélyek, illetve azok tulajdonának professzionális megóvására irányul.

Elektronika Vonala Vagyonvédelem

Elektronika Vonala Vagyonvédelem

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik, riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamera telepítésével, forgalmazásával. Tevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére, védendő értékarányos megoldások alkalmazásával, piacképes árképzéssel.

ElitAlarm

ElitAlarm

Az ElitAlarm professzionális megoldásokat kínál, ha Önnek fontos a biztonsága! Vagyonvédelmi riasztórendszerek, biztonsági kamerarendszerek, távfelügyeleti szolgáltatások ajánlása! A biztonság mindenkinek fontos, az ElitAlarm csapata segít Önnek. Meglévő védelmi rendszerek karbantartása eseti és időszakos átalánydíjas formába. Vállalkozásunk szolgáltatási területe: Országos! Fennállásunk óta számos elégedett ügyfélre tettünk szert. Keresse fel honlapunkat, ahol minden szükséges információ megtalálható és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos további részletek is elérhetőek. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Goliat

Goliat

A cég ügyvezetésének három alappillére a megbízhatóság, a magas fokú szakmai hozzáértés, valamint az adatok, információk biztonságos kezelése, melyek együttesen elősegítik a pontos, megbízható munkavégzést, ezáltal a Megbízó elégedettségét.Társaságunk a piac aktív szereplője kíván lenni, amely tevékenységével meghatározó a többi vállalkozó számára is. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink (alkalmazottaink, alvállalkozóink) kiválasztására, valamint a minőségbiztosításra, s annak rendszeres ellenőrzésére.

Tuti menü