Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság - Hogyan védjem értékeim? képes leírás - Biztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonság - Hogyan védjem értékeim? - Biztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Biztonság - Hogyan védjem értékeim?
Keresés
Találatok száma - 16 db
Alumínium redőny feltolásgátlóval

Alumínium redőny feltolásgátlóval

Védje értékeit és saját magát egy jó minőségű alumínium redőnnyel! Ha nem akarja börtönben érezni magát az ablakokat borító rácsoktól, de szeretne nyugodtan aludni, akkor Önnek is ideális megoldást nyújt alumínium redőny termékünk. A feltolásgátlóval ellátott redőny a biztonság mellett hőtartást is biztosít lakásának. Ne költsön feleslegesen klímára, hiszen egy redőny is hűvösen tartja lakását egész nyáron! Az automatizált változatot ajánljuk a kényelmeseknek és azoknak is, akik sokszor hagyják üresen a lakást több napra. Időzítő segítségével azt a hatást keltheti, mintha otthon lenne valaki.

Banktech Safe

Banktech Safe

A Banktech Safe Kft. a Banktech csoport tagja, a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora, a technikai, biztonsági eszközök széles skáláját kínálja a hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai, - technológiai beruházásaihoz.Szakembereink nagy múltú nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve, széleskörű tapasztalattal rendelkezve kulcsrakész átadással valósítják meg ügyfeleink elképzeléseit.A Banktech Safe Kft. a MABISZ által minősített eszközöket, berendezési tárgyakat forgalmaz és ajánl, melyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő európai minősítő rendszernek, az EUROSAFE ajánlásoknak, a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg.Komplex biztonság: a biztonságtechnikai projektek felölelik a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek és berendezések, videokamerás figyelő és kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését

Belátás elleni védelem

Belátás elleni védelem

A speciálisan belátás elleni megoldásokat tartalmazó oldal bemutatja az ingatlanok betekintés elleni védelmére kifejlesztett, gyakorlatilag valamennyi rendszert, illetve azonnal lehetőséget is kínál azok megvásárlására. A sikeres választás érdekében, a webshopban természetesen részletes leírás is található minden egyes átlátásgátlóról, felhasználási lehetőségeiről, és a felszerelésükhöz is segítséget kapnak a látogatók.

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Biztos Ön is látott már olyan igényesen felújított szép lakást, melynek ajtaját hatalmas vasrács csúfítja el. Ez a legtöbbször bonyolultnak tűnő megoldás azonban csak kevés betörőt riaszt el. Ezeknek a rácsoknak zárszerkezete nagyrészt elavult, és egy profi tolvajnak semeddig sem tart kinyitni. Egyúttal csúfítja is a lakás bejáratát. A szintén elég gyakran alkalmazott hevederzár talán még ennél is rosszabb. Ezt hivatott helyettesíteni a jó minőségű biztonsági ajtó. Ezen az oldalon minden információt megtalál ezzel kapcsolatban.

Biztonsági rács

Biztonsági rács

Minőségi biztonsági ablak- ajtó- és redőnyrács szerelés Budapesten és vonzáskörzetében. 1,5-2 hetes gyártási és beépítési határidő. Betörés utáni nyílászáró helyreállítás. Látogasson el honlapunkra és válassza a legkényelmesebb megoldást: ingyenes felmérés, tanácsadás és árajánlatkérés interneten keresztül.

Biztonságtechnika.

Biztonságtechnika.

A webáruházban elsősorban széfek, háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, klímák, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek széles választéka található.

Elektroalarm

Elektroalarm

Számtalan honlapot, cégismertetőt olvashat az ember, ami hirdeti társaságok erényeit, rátermettségét a gazdaság bármely területén. Bizonyára Ön is találkozott olyan esettel, amikor nem a honlapról sugárzott szakmai rátermettséggel, és hozzáértéssel találkozott a céggel való személyes kapcsolat felvételekor. Szeretnénk olyan módon megjelenni Ön előtt, amely nem egy idealizált képet mutat, hanem a valóságot, ami után eldöntheti, hogy megszavazza-e a megtisztelő bizalmát irántunk egy telefonhívás erejéig, vagy akár több éves hosszú távú együttműködésre szóló kapcsolatot alakítva ki. Számomra nagyon fontos, hogy a partnereink, személyes kapcsolatot alakítsanak ki velünk. Kizárólag úgy szabad ilyen rendszereket tervezni, telepíteni, hogy lépésről lépésre meg kell ismernünk a partnerünk igényét. Létfontosságú rendszereket tervezünk, és ennek a felelősségnek a tudatában szabad csak a szolgáltatásunkat felajánlani. A tevékenységünk végzéséhez valamennyi szükséges engedély birtokában vagyunk, így a teljes függetlenség légkörében dolgozhatunk. Valamennyi munkatársamat magam választom ki nemcsak szakmai ismeretei, de elhivatottsága alapján is válogatunk. Szakirányú alvállalkozót nem alkalmazunk, ezzel külső tényezőtől nem függ a kivitelezés sikere. Munkatársaink személyes képességeinek ismeretével alakítottuk ki kivitelezési rendszerünket. Lassan, 1989-től fejlődött ki valamennyi tevékenységi kör, amit ma kínálunk. Reméljük, hogy említett filozófiánk mellett hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük!

Ismerje meg hogyan védheti értékeit és kalkuláljon! - riaszto.hu

Ismerje meg hogyan védheti értékeit és kalkuláljon! - riaszto.hu

Fontos biztonságtechnikai alapfogalma megismerésére nyújt megoldást a riaszto.hu oldal. Hogyan védjem meg a nyaralómat? Nemcsak otthonunk, hanem hétvégi házunk vagy nyaralónk biztonságáról is érdemes gondoskodnunk egy riasztó felszerelésével. Milyen eszközökkel védhetjük meg otthonunkat? Otthonunk megvédése érdekében fogadjuk meg az alábbi tanácsokat a riasztórendszer telepítő szakemberek összeállítása alapján. Milyen a jó riasztó? A válasz nagyon egyszerű: riaszt, ha kell, nem élesedik, ha nem kell (vakriasztás), könnyen kezelhető, esztétikus, és nem igényel sok szervizelés. Kalkulálja ki saját lakására a riasztó beszerelés eszközeinek az árát.

Játékgarázs

Játékgarázs

A Játékgarázs Fémipari Kft 1997-ben alakult 100 %-ban magyarországi tulajdonosokkal. Fő tevékenysége német, amerikai és magyar cégek részére különféle alkatrészek, részegységek gyártása és összeszerelése. 2003 óta a németországi Bednorz GmbH. kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Bednorz GmbH több mint 30 éve az egyik vezető gyártó a fordító-, szorító- és feszítőzárak területén.Vevőink között vannak beruházási-, autógyártás, klímatechnika és az elektronikai ipar képviselői is.Természetesen egyedi vevői igényeket is kielégítünk. Határozott elkötelezettségünkkel a vevőink igényeinek kielégítésére, valamint a termékeinkkel szemben támasztott minőségi elvárásainkkal remélhetőleg az Önök részére is megfelelő partnerek leszünk a zárástechnika területén.

Hirdetés
Riasztó szerelés, telepítés - Kovács Gábor villanyszerelő

Riasztó szerelés, telepítés - Kovács Gábor villanyszerelő

Védje családja, lakása, háza, garázsa vagy akár irodája biztonságát riasztóval. Igényei felmérése és a helyszín felmérése után szakértelmemmel segítek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. Általam ajánlott típusok: Paradox, DSC rendszerek. Ne bízzon semmit a véletlenre! Hívjon bizalommal: Kovács Gábor villanyszerelő mester, riasztó szerelés és telepítés, kaputelefon szerelés

Tartsa páncélszekrényben értékeit!

Tartsa páncélszekrényben értékeit!

Szeretné biztonságban tudni az értékeit? Akkor válassza a PRS vagyonvédelmi Kft. biztonsági ajtóit, széfeit, zárjait! Legyen szó akár használt Wertheim szekrényekről, faliszéfekről, vagy biztonsági irattartókról, vagy a legújabb zárbetétek és biztonsági ajtók kínálatáról, itt minden eszközt megtalál!Ha értékei biztonságáról van szó, ne kössön kompromisszumot! Válassza a PRS Vagyonvédelmi Kft csúcsminőségű és megbízható biztonsági ajtóit, széfeit, páncélszekrényeit! Kattintson és ismerkedjen meg acél ajtóinkkal, feltörés ellen védett zárbetéteinkkel, Wertheim szekrényeinkkel, faliszéfeinkkel. Takarítson meg pénzt nálunk, és vásároljon használt széfet és páncélszekrényt megbízható forrásból! Kattintson és nézze meg kínálatunkat, vagy jöjjön el Fogarasi úti bemutatótermünkbe személyesen!

TREZOR-LIKTOR Zrt.

TREZOR-LIKTOR Zrt.

Cégünk, a TREZOR-LIKTOR Zrt. magyar családi vállalkozásként, több mint húsz éve kiváló minőségű, hazai gyártású termékeivel segíti megóvni vásárlói értékeit. Üzleti filozófiánk, mely szerint ?csak a legjobb elég jó? nemcsak egy idézett vezérgondolat, hanem minőségi ígéret is egyben a vásárlóink felé. Az üzleti életben történő jelenlétünk a tágan értelmezett vagyonbiztonság 4 szegmensére terjed ki. A SAFETY üzletágon belül a mechanikus vagyonvédelmi eszközök teljes skálájának gyártásával, telepítésével és forgalmazásával foglalkozunk. Saját fejlesztésű értéktároló termékeink (pénzkazetták, bútorszéfek, páncélszekrények, fegyverszekrények, iratszekrények) MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Szériatermékeink mellett a különleges, egyedi vevői igényeknek megfelelő értéktárolókat is készítünk.

Tűzőr

Tűzőr

A tűzvédelmi feladatokat minden esetben a technológia, a telepítési körülmények, a helyi adottságok, a speciális Megrendelői igények teljes körű felmérésével kezdjük és a tűzvédelmi koncepciót beleillesztjük a létesítmény adottságai közé. Előszeretettel oldunk meg nehéz, tudományosan nem kellően feltárt tűzveszélyességű, vagy méreténél, elhelyezésénél fogva a szokásostól eltérő feladatokat. Hasonló energiával dolgozunk egyszerű feladatokon is, ahol "csak" a gazdaságosság, a műszaki infrastruktúra feltételei adják a megoldás nehézségét. A Megrendelő mindebből a végeredményt, az esztétikus, ergonómikus, a létesítménybe jól beleilleszkedő tűzvédelmi rendszert érzékeli.

Vagyonvédelmi bróker

Vagyonvédelmi bróker

Kell-e riasztó? Kell-e őr? Kell-e megfigyelőkamera? Ha igen ki dönti el, hogy hova, mekkora volumenben kellenek a vagyonvédelmi megoldások? Gyanakszik, hogy megfigyelik, lehallgatják, de tényleg így van? Úgy gondoljuk, magasan képzett, sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkező biztonságszervező szakember választ tud adni Önnek. Megtervezi, kidolgozza a védelmi stratégiát üzemének, gyárának, üzletének vagy lakásának és megkeressük azt, aki a legelőnyösebben magas szinten képes elvégezni a vagyonvédelmi feladatokat. Használja ki a vagyonvédelmi szakemberben rejlő összes tudást és ne fizessen érte, ez Önnek az ajánlatunk. Tapasztaljuk, aki eldönti, hogy ki legyen az őrző-védő az HR vezető. Tapasztaljuk, aki eldönti, hogy hova kerüljön a beléptető olvasója, a megfigyelőkamera, stb. , az az IT vezető. A lakásba milyen riasztó kerül, azt a történelem szakos apuka dönti el. Ugye Ön is érzi, hogy ez nincs jól! Használja ki ingyen, a biztonsági szakember tudását és kerestesse meg velünk az Önnek legmegfelelőbb vagyonvédelmi szolgáltató vállalkozást.

Védje értékeit biztonsági fóliával!

Védje értékeit biztonsági fóliával!

A biztonsági fólia nemcsak a betörőktől védhet meg,védelmet nyújt a törött üvegdarabok ellen is,melyek súlyos sérülést okozhatnak. Cégünk közel 10 éve foglalkozik autófóliázással és üvegfóliázással Budapesten és Dorogon, a megrendelők megelégedésére.Szerelés mentesen tudunk vállalni autófóliázást,professzionális minőségben végzünk épületüveg fóliázást.Vállalunk hővédő fóliázást,biztonsági fóliázást,betekintésvédelmi fóliázást.Karbonfóliázást és kőfelverődés fóliázást is vállalunk.Munkánk végeztével műbizonylatot és tanúsítványt állítunk ki,mely garantálja a fóliázás minőségét.06208089000 www.ablak-folia.hu

Zárszervíz - Termékeink

Zárszervíz - Termékeink

Zárbetétek: Magyarországon leggyakrabban az Euro-profil zárbetéteket használjuk, amelyek igen változatos minőségi és biztonsági igényeket elégítenek ki, az egyszerű fogazott kulcsos betéttől a legmagasabb biztonsági foknak megfelelő sok csapos, zárakig. Csapok száma: a betétben ellenőrző csapok vannak, amelyek a kulcs zárbetétbe helyezésekor annak fogaihoz, vagy egyéb bemarásaihoz igazodva lehetővé teszik a nyitást. A biztosítók minimum 5 ellenőrző csapot és legalább 10,000 kulcsvariációt írnak elő egy biztonsági zárbetét alapkövetelményeként. Bár majd' minden betét teljesíti az öt ellenőrző pontról szóló követelményt, sajnos sokuk nyom nélkül, un. manipulációs nyitással, mindenféle látható sérülés nélkül is nyitható. Ilyen esetben a biztosító sem fizet, mert az az álláspontja, hogy az ajtó valószínűleg be sem volt zárva. Vagy arra hivatkoznak, hogy esetleg saját családtagunk volt a tettes, vagy olyan közeli ismerős, akinek (akár másolt) kulcsa lehetett a lakásunkhoz. Ebből is adódik az a feladatunk, hogy ezt a nagyon veszélyes betörési formát megakadályozzuk. Ezt két oldalról is megtehetjük: először azzal, hogy olyan kulcsot, zárat használunk, amelyben nem csak egy irányból (általában függőlegesen) vannak elhelyezve a csapok, hanem két (vagy több) irányból állnak azok, így nagyon megnehezítjük a finom nyitással dolgozó gazemberek dolgát.

Tuti menü