Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság - Megfigyelő rendszerek képes leírás - Biztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonság - Megfigyelő rendszerek - Biztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Biztonság - Megfigyelő rendszerek
Keresés
Találatok száma - 16 db
Autó lopásgátló rendszerek mobilalkalmazással

Autó lopásgátló rendszerek mobilalkalmazással

Az innovatív autóvédelmi megoldás gondoskodik arról, hogy autója kulcs nélkül nyitható legyen, de 30 másodpercen belül leáll, ha a programozott mobiltelefont nem érzékeli az autótérben. A lopásvédelem a Geoguard segítségével magas fokú biztonságot nyújt a felhasználó feltétlen kényelme mellett. Az egyedülálló autóriasztó három fajta funkcióval rendelkezik: lopás ?és rablásvédelem, igény szerint GPS-követés, valamint a mobil applikáció. Prémium autóvédelem igényes ügyfeleknek. Látogasson el honlapunkra további információért!

Biztonsági kamera, kamerarendszer szerelés

Biztonsági kamera, kamerarendszer szerelés

Cégünk biztonsági kamera és kamerarendszer szerelésével, telepítésével foglalkozik. Célunk, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljuk megfigyelőrendszereket, amivel a bűntények megelőzhetőek, illetve az elkövetők tetten érhetőek legyenek. Kérjük tekintse meg akciós csomagjainkat és kérje díjmentes szaktanácsadás, helyszíni felmérés szolgáltatásunkat biztonsági kamera és biztonsági rendszer kiépítésével kapcsolatban.

Castrum

Castrum

Digitális behatolásjelző központok, 2 partícióstól a 32 partíciósig minden igényt kielégítően, átjelzéssel. Mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, üvegtörés-érzékelők, infrasorompók és egyéb kiegészítők. Hagyományos és intelligens analóg tűzjelző rendszerek, BM-OKF minősítéssel. Füstérzékelők, hősebesség érzékelők, lángérzékelők, légcsatorna füstérzékelők, hőkábelek, aspirációs rendszerek.

CesVision

CesVision

A CES Software Sudio Bt. 2003-ben alakult. A vállalkozás főként egyedi és speciális szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Időközben a társaság tevékenységi köre és munkatársainak száma is jelentősen bővült, így a banki szférában, ill. a hadiiparban szerzett magas szintű szakmai tapasztalatokkal gyarapodva más piaci szegmensekre is kiterjesztette szolgáltatásait.Az új piaci kihívásokra elsőként reagálva alakult meg a CES VISION Biztonságtechnikai Kft. , amely merőben új lehetőségeket nyújt az objektum, tárgy és személyvédelemben.A CES VISION Kft. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarai tagsággal rendelkezik, mely garantálja szakembereinek és mérnökeinek kompetenciáját.A társaság célja ügyfeleink magas szintű kiszolgálása, melyet felkészült informatikusai és biztonságtechnikai mérnökei szakmai tanácsadással segítenek. Helyszíni felmérés után a lehetséges biztonsági rendszerek bemutatásával, illetve a legújabb megoldási lehetőségek feltárásával segítjük vásárolóink egyedi igényeinek megfelelő biztonsági megoldás megtervezését és telepítését.

Deudi

Deudi

...Cégünk 2001-ben alakult számítógép alapú képrögzítő szofverek valamint komplett rendszerek kifejlesztésére. Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is.Szoftvereink magyar nyelvűek, a kezelői könyv segítségével kisebb számítógépes tudással is könnyen beállíthatóak. Az automatikus üzemmódra való állítás után beavatkozásmentesen, folyamatosan működnek.A telepítés megkönnyítése érdekében telephelyünkön kész rendszereket is át lehet venni, melyek a felszerelést követően azonnal működnek.A Deudi Kft utódja, a Sunglass Bt, mely cég hasonló gondossággal építi ki kamerás rendszerét.Érdeklődés vagy megrendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

Foltop Security

Foltop Security

Bár cégünk, a FOL-TOP Kft. 2007 májusában alakult, nem vagyunk kezdők a biztonságtechnikában.Külön - külön már 2002 óta foglalkozunk riasztórendszerek tervezésével és telepítésével.Több mint 3500 rendszer került ki a kezünk alól.Erőink és tudásunk egyesítése után még szélesebb körben szeretnénk kiszolgálni az érdeklődőket.Természetesen a kamerás meg-figyelő, és riasztórendszerek ter-vezése és telepítése megmarad,de ezzel párhuzamosan nyitottunk egy vagyonvédelmi szaküzletet is, telepítő kollégáink és minden vásárló kiszolgálására.Szeretnénk mindent a lehető legjobb áron kínálni úgy, hogy ez ne menjen a minőség rovására.

FR - SEC

FR - SEC

Cégünk 2006-ban alakult, egy 1978-ban indult vállalkozásra épült és megtartotta szerviz tevékenységét, de ma már inkább a biztonságtechnikát tartja legfőbb irányelvének. Közel 3 év alatt sikerült annyira kinőnie magát, hogy ma már állami cégeknek és nemzetközi vállalatoknak is kivitelezünk az ország bármely pontján. Kiváló háttérkapcsolatot alakítottunk ki nemzetközi beszerző és nagykereskedelmi cégekkel, így kedvező áron tudunk kiváló minőségű termékeket telepíteni. Természetesen minden biztonságtechnikai igényt - legyen az családi ház, irodaház vagy üzletközponti helyiség - ki tudunk elégíteni.Abban esetben, ha Önt érdekli ajánlatunk, felméréskor a kiszállási és tervezési díjunk Pest megyében ingyenes. Úgy gondoljuk a létrejött munka gyümölcsözőbb lehet mint ez az egyszeri díj.

IP kamera alapú megfigyelőrendszer - Axis kamera

IP kamera alapú megfigyelőrendszer - Axis kamera

IPkamera távfelügyelettel könnyen megfigyelheti értékeit és ingatlanjait. Legyen bárhol is a Földön, mindössze egyetlen azonosítóra van szüksége és máris megtekintheti térfigyelő kamerái élőképét. Azonban az Axis kamerák nem helyben tárolják az adatokat, így azok - ha szükséges - bizonyítékként felhasználhatóak a későbbiekben. IPkamera rendszer telepítés, távfelügyeleti szolgáltatás -

Lakásriasztó, kamerarendszer szerelés

Lakásriasztó, kamerarendszer szerelés

Cégünk 1998-ban alakult Székesfehérváron. Azóta is a legmegbízhatóbb termékeket választjuk, legyen az riasztó, lakásriasztó, CCTV kamerarendszer, tűzjelző, beléptető vagy egyéb vagyonvédelmi eszköz. A Praktiker Security Alarm Kft szolgáltatásai: riasztók, lakásriasztók biztonsági kamerák tűzjelző rendszerek beléptető rendszerek mechanikus védelem: zárlati rendszerek, zárak, rácsok páncélszekrények, bútorszéfek szaktanácsadás

Hirdetés
Lakásriasztó, riasztórendszer, riaszto, kamera rendszer, biztonsági ka

Lakásriasztó, riasztórendszer, riaszto, kamera rendszer, biztonsági ka

Oldalunkon riasztórendszer (pl.: lakásriasztó, kamera rendszer, biztonsági kamera) csomagokat az Ön igényeinek megfelelően állítottunk össze. Segítségünkkel megtalálja az Ön elvárásainak megfelelő termékcsoportot, és személyesen is bemutatkozhatunk egy ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni tanácsadáson. és személyesen is bemutatkozhatunk egy ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni tanácsadáson. Az Ön nyugalmához kell, mert.... A riasztórendszer ('betörésvédelmi jelzőrendszer') feladata az illetéktelen behatolás lehető leghamarabb történő biztonságos (téves riasztás nélküli) jelzése. A felhasznált érzékelőket a védendő helyiségekbe, a lehetséges behatolási pontokra kell telepíteni úgy, hogy a szakmai, kriminalisztikai valamint esztétikai szempontokat figyelembe vesszük. A mechanikus védelemmel karöltve az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek biztosítják az Ön nyugalmát. A telepített jelzőrendszereink egy központi egységből (és a hozzátartozó kezelőkből), érzékelőkből és hang- (és fény) jelzőkből állnak. A megfelelően megtervezett és kivitelezett rendszer felület- illetve térvédelmet biztosít a kívánt objektumba. A jelzés ezen kívül távolra is eljuttatható, elősegítve a beavatkozást.

Megfigyelő rendszer

Megfigyelő rendszer

Napjainkban a romló közbiztonság miatt, egyre nagyobb az igény, hogy kamerák segítségével figyelhessük meg a vállalkozásunkban vagy az otthonunkban történő eseményeket, ezeket megbízhatóan rögzíthessük több hónapon keresztül is, és visszanézhessük akár a világ másik végéből is. Erre a legjobb megoldás egy számítógép alapú digitális megfigyelő rendszer. Persze ez csak első olvasatra tűnik ilyen bonyolultnak. Valójában egy hagyományos számítógépbe helyezett digitalizáló kártyáról van szó, mely a kamerákból érkező elektromos jeleket, egy szoftver segítségével rögzíti a számítógép winchesterén. Ugyan ez a szoftver teszi lehetővé a lejátszást, a kamerák vezérlését, és még számtalan kényelmi és biztonsági funkció beállítását is.

Nyomkövető készülékek

Nyomkövető készülékek

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével. Látogasson el weboldalunkra!

Oktel Kft. - Megfigyelő rendszerek

Oktel Kft. - Megfigyelő rendszerek

Cégünk videómegfigyeléssel, riasztóberendezések, tűzjelző és beléptető rendszerek, automata kapuk és sorompók, hangosító rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik immár 20 éve. Az általunk telepített rendszerek nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak.

PannonVision

PannonVision

Célunk olyan speciális alkalmazások ill. szoftverrendszerek fejlesztése, amik újszerű megoldásokat nyújtanak a kommunikáció, a képfeldolgozás és a videó alapú biztonságtechnika különböző területein. Az intelligens szoftverek fejlesztésében szerzett tapasztalatainkkal szívesen állunk leendő partnereink, ügyfeleink rendelkezésére.

Rejtett kamera, IP kamera - Videó távfelügyelet

Rejtett kamera, IP kamera - Videó távfelügyelet

Nyugodt szívvel szeretne elutazni? Szeretné biztonságba tudni értékeit? A ReVision IP kamerás megfigyelőrendszerekkel bárhonnan elérheti kamerái élőképeit valamint átnézheti tárolt felvételeit. Védje meg értékeit, otthonát a ReVision IP kamera távfelügyelettel! A biztonsági kamerák nemcsak hogy elrettentik a betörőket, de egy esetleges betöréskor hasznos információkkal segítik a nyomozást is. Az IP kamerák többféle kivitelben (beltéri, kültéri, rejtett kamera, Axis kamera) rendelhetőek meg az A kamerák rendelhetőek beltéri, kültéri vagy akár rejtett kivitelben is. IP kamera és videó távfelügyelet!

Távfelügyelet - biztonságtechnikai szolgáltatások

Távfelügyelet - biztonságtechnikai szolgáltatások

Komplex megoldásszállítóként mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk partnereink számára a legmegfelelőbb biztonsági megoldást. Az általánosságban őrző védő kifejezéssel illetet szolgáltatás során szolgálati előírások és - vezénylés alapján végzik munkatársaink feladataikat. Élőerős szolgáltatásaink, a kereskedelmi vagyonvédelem, valamint objektumvédelem mellett fontos szerepet kapnak szakértői szolgáltatásaink, a Biztonsági Audit és a Risk Management. Kiemelt üzletágként kezeljük továbbá a biztonságtechnikai és távfelügyeleti divíziónkat, annak érdekében, hogy partereink számára valóban minden területet lefedő szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Tuti menü