Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság - Tűz, gáz, villlámvédelem képes leírás - Biztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonság - Tűz, gáz, villlámvédelem - Biztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Biztonság - Tűz, gáz, villlámvédelem
Keresés
Találatok száma - 22 db
0-24 h villanyszerelés

0-24 h villanyszerelés

Villanyszerelést vállalunk! Ha nincs áram a fél lakásban... Ha leveri az autómatát állandóan valami... Ha új villanytűzhelyet kell bekötni... Ha új konnektorokat, lámpát kell felszerelni... Minden jellegű villanyszerelési munkában számÍthat ránk!

Akciós tűzvédelmi webáruház

Akciós tűzvédelmi webáruház

Az M3 Road kft fő tevékenységi köre a Tűzvédelem ( TEÁOR 75.25 ). Emellett saját kapacitással rendelkezünk a munkaruházat gyártásában ( 18.21 ), valamint a munkaruha, tűz- és munkavédelmi eszközök nagykereskedelmi (részben kiskereskedelmi) tevékenységét végezzük. Gödöllői telephelyünket 1997-ben hoztuk létre, majd az igények növekedésével 2000-ben új helyre költöztünk. A megnövelt alapterületen, sokszoros árukészlettel képesek vagyunk mind nagyobb szerepet vállalni a munka- és tűzvédelmi feladatok ellátásában, kapacitásaink lekötése illetve a kedvező áraink okán az ország számos területén megtalálhatóak termékeink úgy a végfelhasználók, mint a viszonteladók raktáraiban. Beszállítóink a szakma ismert európai, honi gyártói, importőrei. Tudják, mindannyiszor megtapasztalták, hogy utánunk nem marad kifizetetlen számla, adósság. A pontos elszámoláson alapuló korrekt, rendszerint baráti viszony mellett a kölcsönös előnyöket megtalálva elérjük, hogy megrendelőink különleges kívánságait is teljesíthessük. Gyártunk, szolgáltatunk, értékesítünk. Megköveteljük beszállítóinktól, s önmagunktól is a gyártmányok minőségének folyamatos ellenőrzését, fejlesztését, továbbá a vállalt határidők beta

AV érintésvédelem

AV érintésvédelem

Érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelem ? mindegyikben otthon vagyunk! Teljes körű biztonságtechnikai felülvizsgálatok kedvező áron, rugalmasan, akár azonnali jegyzőkönyvkészítéssel. Tűzvédelmi és érintésvédelmi felülvizsgálat kivitelezéssel, dokumentációval tapasztalt csapattól. A tűzvédelmi felülvizsgálatba beletartozik az épület állapotának, állagromlásának felmérése, a helyiségek szerelési munkálatai is. Szakértő felülvizsgálati eljárások körültekintően, szabványok szerint, üzembe helyezés előtt és időszakosan.

Brandschutz

Brandschutz

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk szíves rendelkezésére:Vállalkozásunk, tevékenységi körében a Magyarországon forgalomban lévő bármely típusú tűzoltó készüléket, tömlőt, tűzcsapot, tűzi vízforrást, stb. felülvizsgál, javít és szerel, korszerű, ISO minősítéssel rendelkező javító háttér, tapasztalt munkatársak, stb.

Cívis Pack

Cívis Pack

Nagy Tisztelettel köszöntöm Honlapomon. Remélem nem csak 'véletlenül' tévedt a honlapra, és a látogatás célja egy korrekt minden tekintetben kiemelkedő szolgáltató megtalálásának reménye. Amennyiben munkavédelmi, tűzvédelmi vagy környezetvédelmi területen kíván külső tanácsadót alkalmazni, vagy csak egyszerűen egy adott kérdésre nem talál választ kérem keressen elérhetőségeimen, és szívesen segítek. A tovább gombra kattintva egy általános tájékoztatást próbálok adni a különböző szakterületek legalapvetőbb előírásairól.Bízom benne, hogy ezzel már így online is segíteni tudok.

Érintés- és villámvédelem

Érintés- és villámvédelem

Érintésvédelem? Villámvédelem? Tűzvédelmi felülvizsgálat? Akkor GIGA-VILL Bt.! Cégünk 1996 óta van jelen a piacon, csapatunk tagjai egytől-egyig tapasztalt, gyakorlott szakemberekből áll. Maximális védelmet biztosítunk ügyfeleinknek a testi épségükben és vagyontárgyaikban egyaránt, a jogszabályi feltételeknek megfelelően. Bízza ránk , szakértőkre munkatársai és cége védelmét! Működési területünk Budapest és 200 km-es vonzáskörzete. Amennyiben kérdés merült fel Önben, ragadja meg a telefont, munkatársaink készséggel válaszolnak az összes kérdésére!

Érintésvédelem

Érintésvédelem

Ezúton szeretnénk bemutatni szolgáltatásunkat, mellékletben felsorolva a kötelezettségek rendeleti hátterét remélve, hogy a soron következő felülvizsgálatok elvégzésével tudjuk segíteni munkájukat. Vizsgálataink célja a megredelelő önellenőrzésének segítése, biztonságos üzemeltetés elősegítése. Minőségpolitikánk: Gyors, pontos munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenségekkel az üzemeltető telephelyén. Áraink kalkulálásakor maximálisan igyekszünk az optimális ár-érték arány megtartásával megrendelőink elégedettségét kivívni.Szívesen fogadjuk árajánlatkérő jelentkezésüket !

Érintésvédelem, villámvédelem

Érintésvédelem, villámvédelem

Országosan vállaljuk a villamos biztonságtechnikai mérések üzembe helyezés előtti, illetve időszakos felülvizsgálatok elvégzését. Szolgáltatásaink: érintésvédelmi mérés, felülvizsgálat, tűzvédelmi felülvizsgálat, villámvédelmi mérés, felülvizsgálat, villanyszerelés és villamoskivitelezések elkészítése. Ezen kívül vállaljuk újonnan telepített villamos berendezések, új telephelyek, felvonulási konténerek, ideiglenes csatlakozások, valamint építkezések felvonulási villamos hálózatának érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálatát.

Érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzése velünk

Érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzése velünk

Az erősáramú berendezések felülvizsgálata cégünk által /EBF kedvező áron. Országos Tűzvédelmi Szabályzat, a 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet adta ki ennek szükségességét. Célja: a súlyos balesetek, jelentős anyagi károk kivédése. Az erősáramú berendezések felülvizsgálatának három szempontja van. Vizsgálja, hogy a létesítés idején a szabványoknak, előírásoknak megfelelően építették-e ki a berendezést. A vizsgált helyiségben folytatott tevékenység technológiája változott-e annyira, hogy az már veszélyt jelentsen. Villamos berendezés állaga romlott-e. Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatot vállalunk, mérést és /ÉVF dokumentáció/ jegyzőkönyv készítését MSZ 2364, MSZ HD 60364 (MSZ 172) szabványok szerint. Mindezt rövid határidővel végezzük precízen és versenyképes, jó áron. Társasházak, iskolák, óvodák, cégek és magán személyek számára is. Gáz szolgáltató felé EPH jegyzőkönyv készítését is vállaljuk. Érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzése velünk.

Hirdetés
Főnix Perfekt Kft. - Tűzvédelem, Balesetvédelem

Főnix Perfekt Kft. - Tűzvédelem, Balesetvédelem

A Főnix Perfekt Kft. Tűzvédelmi és munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik.Kisvállalkozásoknak, nagyobb cégeknek egyaránt tudunk segíteni e területen és biztosítani a megfelelő tűz-és munkavédelmi eszközöket. Miden szolgáltatásunk, tevékenységünk az ISO 9001, illetve az ISO 14001 szabványnak megfelelően működik. Minden vállalkozásnak rendelkeznie kell: a tevékenység megkezdése előtt elkészített munkahelyi kockázatértékeléssel, valamint annak szükség szerinti felülvizsgálatával. (1993. évi XCIII. tv. 54§ alapján); munkavédelmi szakember által elkészített, munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatási tematikával és dokumentált oktatással; leírt egyéni védőeszköz juttatási- és kiosztási renddel (1993 évi XCIII tv 56.§, 65/1999.(XII.22.)EüM. ) (5 fő munkavállaló felett) tűzvédelmi szabályzattal 28/2011 (IX.06) BM rendelet Egységes és átfogó megelőzési stratégia kialakításával (1993. évi XCIII. törvény 54§ (1)/g szintén előírás, elsősegélynyújtó személy kiképeztetése. (1993. évi XCIII. törvény 46§ ) Mindezek hiánya esetén a Munkavédelmi Felügyelőség (cégmérettől függetlenül) büntet. A 50.000 Ft-tól 10.000.000 Ft-ig terjedő határ a hiányosság mértékének

Furanflex - ha minőségi kéménybélelést szeretne!

Furanflex - ha minőségi kéménybélelést szeretne!

Gond van a kéményével? Keressen bennünket! Kéménybélelés, szerelt kémények kialakítása, magasítás, tisztítás, szigetelés ? minden az Ön biztonságáért! Úgy gondolja, hogy régi kéménye már menthetetlen? Engedje, hogy megjavítsuk! A furanfelx technikával végzett kéménybélelés még az igazán nehéz esetekben is jó megoldás. Hívjon minket akkor is, ha tetőjárdára van szüksége, ha eladáskor kéményseprői szakvéleményt szeretne kérni, ha turbós, ha ipari, ha szerelt, ha Leier vagy Schiedel kéménye van.

Gáz-Tűz

Gáz-Tűz

Tűzjelző- és behatolásjelző rendszerek: Vezeték nélküli, rádiófrekvenciás jelátvitellel működő rendszer, amely működhet önállóan, vagy távfelügyeletbe kötve.A tűzjelző rendszer érzékelői: optikai füstérzékelő, hősebesség-hőmaximum érzékelő, kézi jelzésadó. A rendszer BM-OKF engedéllyel rendelkezik.A behatolásjelző (riasztó) rendszer érzékelői: mozgásérzékelő, ajtónyitás-érzékelő, falbontás-, üvegtörés-érzékelő. A rendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik.A funkcióját tekintve két különböző rendszer ugyanarra a házi gyűjtőközpontra telepíthető.Előnyei a vezetékes rendszerhez képest: gyors telepítés (pl. családi házba való telepítés 2-3 óra, nagyobb létesítmény esetén is érzékelőszámtól függően 1-2 nap), mely nem jár bontással, kábelezéssel, helyreállítással, takarítással.Védendő épületek pl. lakóépületek, üzlethelyiségek, irodák, közintézmények, kész épületek, felújított épületek, műemlék épületek.Várjuk tervezők, kivitelezők, magánszemélyek, s bármely leendő ügyfelünk jelentkezését, érdeklődését!

Gázmesterek

Gázmesterek

Több mint tíz éve foglalkozunk gázkészülékek beüzemelésével, szerelésével, javításával. Szerelőink mestervizsgával rendelkeznek, de tudásunkat és tapasztalatunkat folyamatos képzéssel egészítjük ki, hogy megrendelőink számára a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ezért mindig napra készek vagyunk a legújabb tehnológiákkal és a gyártók által kiadott újításokkal, fejlesztésekkel. Elsősorban Junkers és Buderus készülékekre specializálódtunk, de ezenkívül vállaljuk Vaillant, Saunier Duval, FÉG és Beretta gázkészülékek szerelését, javítását, karbantartását, ellenőrzését is.Mint hivatalos márkaszerviz, szolgáltatásaink és garanciánk hátterét a gyártókkal és magyarországi hivatalos fogalmazóikkal történő folyamatos együttműködés és kapcsolat képezi.Szolgáltatási területünk: Budapest és 30 km-es vonzáskörzete.

Herman és Társa

Herman és Társa

Szolgáltatásaink magukban foglalják a munka- tűz- és környezetvédelmi szaktevékenységeket, ezzel kapcsolatosan az elektromos szabványossági felülvizsgálatok elvégzését, és az ADR biztonsági szaktanácsadást is. Jogszabályi változásnak megfelelően tevékenységünket 2002. évben kibővítettük az építőipari koordinátori feladatok ellátásával. Szolgáltatásunk teljes körű, így a megbízóinknak csak döntési és utasítási feladatai vannak a szakterületekkel kapcsolatban.Munkánk eredményeképp az elmúlt évek folyamán szoros kapcsolatot sikerült kiépítenünk a tevékenységek felett felügyeletet gyakorló szakhatóságokkal, amely nagyban megkönnyíti a napi feladataink ellátását, valamint biztosítja számunkra a jogszabályi változásoknak megfelelő naprakészséget is.

Lednext.hu: led lámpa webáruház

Lednext.hu: led lámpa webáruház

Spóroljon az áramszámlán, vásároljon led izzókat, mellyel a világításra fordított áramköltség jó nagy részét megtakaríthatja. Bekapcsoláskor a teljes fényét leadja, nincs melegedési idő. Kapcsolgatásra, rázkódásra érzéketlen, nincs káros spektrumú (infra és ultraibolya) kibocsátása. Led termékek teljes skáláját kínáljuk.

Munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem Firebox Kft.

Munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem Firebox Kft.

Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kisvállalkozásoktól és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.

Ninz acél tűzgátló ajtók

Ninz acél tűzgátló ajtók

A Pascal-Door Kft. szabvány és egyedi Ninz tűzgátló ajtók forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban szabvány Univer és Progret, valamint egyedi tűzgátló ajtóink közül választhat. A Pascal-Door Kft. szabvány és egyedi Ninz tűzgátló ajtók forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban szabvány Univer és Progret, valamint egyedi tűzgátló ajtóink közül választhat. A Proget ajtók elérhetők 1 és 2 szárnyú kivitelben, pánikrúddal vagy dupla kilincses változatban is. Ajtóinkkal a környezetének maximális biztonságot garantál, hiszen a Ninz tűzgátló ajtóknál megszokott, hogy mindig könnyűszerrel túlteljesítik a vonatkozó tűzvédelmi előírásokat.

Tuti menü