Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Biztonság képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: biztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 178 db
0-24 h villanyszerelés

0-24 h villanyszerelés

Villanyszerelést vállalunk! Ha nincs áram a fél lakásban... Ha leveri az autómatát állandóan valami... Ha új villanytűzhelyet kell bekötni... Ha új konnektorokat, lámpát kell felszerelni... Minden jellegű villanyszerelési munkában számÍthat ránk!

0-24 riasztó szerelő

0-24 riasztó szerelő

Riasztó szerelés, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamera rendszer, kapunyitók, ablaküveg fóliázás) telepítése, szerelése, karbantartása, felújítása, cseréje!Budapest egész területén, pest megye egyes részein.Éjjel-nappal állunk rendelkkezésére, non-stop dolgozunk, 0-24.Távfelügyeleti rendszerekre való rákötést is vállalunk.Ne feledje, inkább egy betörés előtt építse ki riasztó vagy tűzvédelmi rendszerét!Nézze meg weboldalunkonkat.

0-24 Zárszervíz

0-24 Zárszervíz

Csapatom - a Zárszerviz - éjjel-nappal 'nyitva' van, mint a honlapunk:Telefonvégen vagyunk, és amikor Önnek szüksége van ránk, rendelkezésére állunk.Nem, nem is állunk, megyünk, és nyitunk (hogy bemehessen), vagy zárunk (hogy az értékei biztonságban lehessenek).Innen a jelmondatunk:Nyitunk és zárunk rendelkezésére.1991 óta foglalkozunk zárszereléssel Budapest területén.A hét minden napján, a nap 24 órájában szolgáljuk az Önök biztonságát.

1001mester

1001mester

Kizáródott? Elveszett, eltört a kulcsa vagy egy rosszakaró betömte a zárat? Lehet, hogy betörést kíséreltek meg és szeretné megerősíteni a nyílászárókat? Jó helyen jár, mi segíthetünk Önnek!Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle lakatos munkát - legyen az otthon, irodában vagy telken, nyaralóban, hétvégi házban! Számunkra az Önök biztonsága a legfontosabb!Tevékenységünk:Zárszerelés, ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere, hevederzárak, biztonsági zárak, speciális zárak, zárbetétek, biztonsági pajzsok, biztonsági ajtók, biztonsági rácsok, postaláda rendszerek, lakatosmunkák, asztalosmunkák, erkély ajtózárjavítás, lakótelepi nyílászáró szerkezetek cseréje, mechanikus biztonságtechnika, kovácsoltvas termékek.

Ablakjavítás

Ablakjavítás

Műanyag ablak és bejárati ajtó javítás, betörés utáni helyreállítás. Cégünk bármilyen márkájú műanyag nyílászárók és redőnyök betörés utáni helyreállítását, javítását vállalja gyors határidővel Budapesten és 50 km-es körzetén belül. Nyolc éves szakmai tapasztalattal várjuk ügyfeleink jelentkezését honlapunkon keresztül.

Absus Hungária

Absus Hungária

Az alapító filozófiája a következő:Az embereknek a biztonság megnyugtató érzését nyújtani.Egy alapgondolat, amely az elkövetkező generációk számára is irányt mutatott. A tradicionális lakatgyártástól kezdve meghatározó biztonságtechnikai termékek gyártójává válni.Ma a keresztény alapokon nyugvó családi vállalkozást a harmadik, illetve negyedik generáció irányítja, és világszerte ABUS márkanévvel értékesíti a mechanikai és elektronikai biztonságtechnikai termékeket.

Ady System Kft.

Ady System Kft.

Cégünk, az Ady System Kft. 1991 óta szolgálja ki biztonságtechnikai eszközökkel ügyfeleit. Fő profilunk a biztonsági rácsok teljes körű tervezése, gyártása és beépítése, elsősorban üzlethelyiségek számára. Az évek folyamán számos nagy cég számára készítettünk elektromechanikus rácsrendszereket, teljes megelégedettséggel. Rácsaink teljes lezárást biztosítanak, tökéletes elszigeteltséget jelentve. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért, termékeinkért, referenciáinkért és elérhetőségeinkért!

AGIS Fire&Security Kft.

AGIS Fire&Security Kft.

Az AGIS Fire&ecurity Kft 1992 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. Az 500 legnagyobb világcég és a vezető európai kiskereskedelmi cégek 90%-a döntött az AGIS elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai berendezései, szolgáltatásai által nyújtott védelem mellett. A 6 európai országban történő képviseletével az AGIS vezető szerepet tölt be az elektronikus tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, telepítése és szervizelése területén, mind a magán-, mind az üzleti, ipari és állami szektorban. A Tyco Fire &Security disztribútoraként az AGIS technológiailag a legkorszerűbb biztonsági megoldásokkal tud szolgálni még a legkomplexebb biztonsági igények kielégítéséhez is. Olyan megoldásokat kínálunk, mellyel megvédheti épületeit és üzletét, vállalkozását a legkisebb üzletektől kezdve a legnagyobb bevásárlóközpontokig; a műhelyektől kezdve az autógyárakig; a föld alatt elhúzódó mélygarázsoktól kezdve a legmagasabb irodaházakig. Vállalatunk rendszerei védik világszerte hotelek, gyárak, bankok és repterek százait. A rengeteg tapasztalat és felhalmozott szakmai tudás az Ön rendelkezésére áll!

Ajtó- Union

Ajtó- Union

Szakembereink 16 éve foglalkoznak biztonságtechnikával. Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére. 1-1,5 órán belül kiszállunk Budapest területén belül. 2-3 órán belül kiszállunk Pest megye területén belül. Előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén vállalunk megbízást. Az általunk forgalmazott termékek a MABISZ és a Rendőrség által bevizsgált, ajánlott és minősített termékek.

Hirdetés
Akciós tűzvédelmi webáruház

Akciós tűzvédelmi webáruház

Az M3 Road kft fő tevékenységi köre a Tűzvédelem ( TEÁOR 75.25 ). Emellett saját kapacitással rendelkezünk a munkaruházat gyártásában ( 18.21 ), valamint a munkaruha, tűz- és munkavédelmi eszközök nagykereskedelmi (részben kiskereskedelmi) tevékenységét végezzük. Gödöllői telephelyünket 1997-ben hoztuk létre, majd az igények növekedésével 2000-ben új helyre költöztünk. A megnövelt alapterületen, sokszoros árukészlettel képesek vagyunk mind nagyobb szerepet vállalni a munka- és tűzvédelmi feladatok ellátásában, kapacitásaink lekötése illetve a kedvező áraink okán az ország számos területén megtalálhatóak termékeink úgy a végfelhasználók, mint a viszonteladók raktáraiban. Beszállítóink a szakma ismert európai, honi gyártói, importőrei. Tudják, mindannyiszor megtapasztalták, hogy utánunk nem marad kifizetetlen számla, adósság. A pontos elszámoláson alapuló korrekt, rendszerint baráti viszony mellett a kölcsönös előnyöket megtalálva elérjük, hogy megrendelőink különleges kívánságait is teljesíthessük. Gyártunk, szolgáltatunk, értékesítünk. Megköveteljük beszállítóinktól, s önmagunktól is a gyártmányok minőségének folyamatos ellenőrzését, fejlesztését, továbbá a vállalt határidők beta

Aktívablak

Aktívablak

Az Aktív Ablak műanyag nyílászárók, ablak, fa nyílászárók, biztonsági ajtók, és árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Nyílászáróink melyeket diszkont áron kínálunk német Aluplast, német Deceunick és angol Spectus csúcsminőségű profillal készülnek, melyek a hang és hőszigeteléssel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is eleget tesznek. Továbbá feladataink közé tartozik a precízen kidolgozott díjmentes árajánlat készítése, a gyártást megelőző díjtalan helyszíni méretfelvétel és szaktanácsadás, megrendelés alapján a késztermék helyszínre szállítása, beépítésével. Szakembereink készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Alarm Electronic Service

Alarm Electronic Service

Cégünk egy elektronikus vagyonvédelmi rendszereket telepítő Vagyonvédelmi Társaság, dél-Budapest területén.Specialitásunk a magas megbízhatóságú behatolásjelző rendszerek telepítése, mind az üzleti vonatkozású területek (ipari, kereskedelmi telephelyek, raktárak, irodai helyiségek, épületek), mind a lakások, családi házak területén Budapesten, illetve Pest megyében. Az Alarm Electronic Service Kft. 1994 óta foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével. A telepített rendszerek megfelelnek a MSZ-IEC előírásainak, a MABISZ ajánlásainak, valamint műszaki szempontból alkalmasak a BRFK-n működő rendőrségi, illetve más egyéb figyelőközponthoz történő csatlakoztatásra. Munkánkra 1 év garanciát adunk. A telepített rendszerek működési biztonságát tovább növeli 24 órás műszaki ügyeletünk.

Alarm Zóna

Alarm Zóna

Az eladótérben témakörönként csoportosítva találhatók a termékek. Természetesen az általunk forgalmazott mintegy 1500 termék nem fér el az üzletben, így csak a napi szinten forgalmazott termékeket tartjuk raktáron.A rendszer az általunk telepített vagy már működő behatolásjelzőkhöz csatlakoztatható, lehet telefonos, rádiós GSM vagy GPRS alapú. A távfelügyeleti rendszer a következő szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek: behatolás jelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, egészségügyi jelzés, zónakövetés, kényszer kikapcsolás jelzése, szabotázsjelzés, állapotjelzés, teszt.

Alarmtechnika

Alarmtechnika

Az Alarmtechnika 1990-ben alakult 10 eFt készpénz tőkével, mellékfoglalkozású GMK-ként. A 100 %- os magyar tulajdonban lévő, kezdetben kizárólag elektronikus, behatolást jelző rendszerek telepítését végző vállalkozás 1992-ben korlátolt felelősségű társasággá, majd 1998-ban részvénytársasággá alakult, tevékenységi köre mára lefedi az elektronikus biztonságtechnika egészét.

Alfa biztonsági ajtók

Alfa biztonsági ajtók

A honlapon található cég biztonsági bejárati ajtók gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Minden ajtónk Cisa dupla tollas központi trezorzár rendszerrel rendelkezik, s minden ajtónkra egy év teljeskörű garanciát vállalunk. A biztonság mellett a megjelenésre is hangsúlyt fektetünk, megrendelőink 20 féle ajtóborításból választhatnak.

Alumínium redőny feltolásgátlóval

Alumínium redőny feltolásgátlóval

Védje értékeit és saját magát egy jó minőségű alumínium redőnnyel! Ha nem akarja börtönben érezni magát az ablakokat borító rácsoktól, de szeretne nyugodtan aludni, akkor Önnek is ideális megoldást nyújt alumínium redőny termékünk. A feltolásgátlóval ellátott redőny a biztonság mellett hőtartást is biztosít lakásának. Ne költsön feleslegesen klímára, hiszen egy redőny is hűvösen tartja lakását egész nyáron! Az automatizált változatot ajánljuk a kényelmeseknek és azoknak is, akik sokszor hagyják üresen a lakást több napra. Időzítő segítségével azt a hatást keltheti, mintha otthon lenne valaki.

Andre's

Andre's

Az Andre's Amerikai - Magyar Fémtömegcikkipari Kft. családi vállalkozás, mely 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy jó minőségű acél szerkezetű bejárati biztonsági ajtókat gyártson. Az ajtó az ORFK és a MABISZ által minősített és ajánlott!

Tuti menü